• Vervolg voorstel ronde; bestuurslid Algemene zaken.

 • Wij zitten alweer bijna halverwege dit aparte seizoen ‘20-’21. Als nieuw bestuurslid, moet ik net als iedereen moeten afwachten op wat komen gaat, wij trachten om hier het beste met zijn allen zo goed mogelijk door te komen. 

  Wie ben ik? Rob van de Pol, 51 jaar en ik deel het leven met Denise en onze zoon Juul, die dit seizoen in JO13-1 speelt. Ik ben zelf speler van VETS1 en ruim 30 jaar lid van deze fantastische vereniging.

  Werkzaam in de Petrochemie  bij HMT en bij de club als bestuurslid algemene zaken bezig met de taken sponsering, ICT en activiteiten. 

  Als Groote Lindt verschijnt dan gaat er wat gebeuren daar kan je van op aan…. 

  Ook in deze rare tijd met het Corona virus is Groote Lindt actief bezig geweest met voetbal, challenges en diverse activiteiten. Dit zien wij terug in een mooie leden groei, iedereen bedankt voor haar bijdrage en promoten van Groote Lindt. 

  Ondanks dat de penningmeester inkomsten mist met een dichte kantine gaat het goed met de club. Het ledenaantal groeit, selectie en begeleiding is rond, het eerste bovenaan afwachten wat er gaat gebeuren en dit seizoen hebben we meer teams voor competitie ingeschreven, zowel bij de senioren en als bij de jeugd. Enkele jeugdteams spelen dit seizoen hoofdklasse. Het jeugdbeleid van Groote Lindt is zijn vruchten aan het afwerpen met eigen jeugd in de selectie of er dicht tegen aan. 

  Onze sponsors zijn ons grotendeels trouw gebleven en blijven ons steunen, onze dank hiervoor!

  Hoofdsponsor ING heeft zelfs met drie jaar verlengt. Wij komen hier nog uitgebreid op terug. 

  Met Quick gaan wij ook drie jaar door, zodat alle teams met Quick tenues op de velden kunnen blijven staan. Mag ik u aandacht vragen voor de voetbalstraat  https://grootelindt.voetbalstraat.nl/ .

  Een prachtige webshop met Groote Lindt kleding en vrijetijdskleding van Quick. Geselecteerde kleding kan voorzien worden van Groote Lindt logo en /of naam. Met onze clubcode GROOTELINDT1929, krijg je op alle artikelen 25% korting. 

  Het aantrekken en behouden van sponsoren en sponsoren activiteiten doe ik niet alleen.

  Michael van Bijnen helpt de sponsoring van borden en wedstrijdbal. Jolanda, Pim, Sabrina, Leslie, Tamara en alle verkopers maken ook dit jaar van de Grote clubactie weer een succes.

  En onze ICT-ers Michel Meijers, Tamara Schiedon en Jacqueline de Winter zorgen voor onder andere voor de communicatie naar jullie toe. 

  Voor twee van onze grotere “sponsoren” zoeken wij nog hulp:

  • De Vriendenloterij

  Wij zoeken een seniorenteam of een groep ouders van een jeugdteam die 1 of 2 keer per jaar 2 tot 3 uur een belactie willen houden. Het is geheel Coronaproof uit te voeren en wordt professioneel begeleidt door de Vriendenloterij, inclusief gebruik tablets en telefoons.

  Door deze actie op je te nemen verdien je voor jouw team inloopshirts of een nader overeen te komen artikel uit het Quickassortiment.

  • De papierploeg

  Iedere maand halen we oud papier op in Zwijndrecht, helaas raakt onze papierploeg wat uitgedund. Daarom zijn we op zoek naar een elftal die dit “project” wil adopteren of enthousiaste individuen die zich willen aanmelden. Bij voldoende bemensing komt dit neer op   1 à 2 keer per 3 maanden meelopen met de papier ronde op donderdagavond van 18:00-20:00. Supergezond en gezellig!  Aanmelden kan via de bestuursleden. 

  Ik ben trots om lid te zijn van deze mooie vereniging, waar dingen altijd nog beter kunnen en waar wij als leden de club naar een hoger plan kunnen brengen. Wilt u iets doen mail sponsoring@grootelindt.nl of spreek een bestuurslid aan. 

  Bij het bestuur is Marlies Kok toegevoegd, de officiële toetreding volgt in de ALV. 

  Over de ALV gesproken wanneer en hoe deze gaat plaatsvinden informeren wij u binnenkort. 

  Onze visie is de betrokkenheid van meiden en dames door de vereniging heen te weven. Een doel is om meidenvoetbal te stimuleren door uit te breiden met meidenteams en te spelen met gemengde teams. De start met Summer voetbalschool is daar een mooi voorbeeld van. Op de laatste trainingen deden bijna 20 meiden mee. Dit initiatief willen we in 2021 graag herhalen. Daarnaast willen we graag het aantal vrouwelijke kaderleden vergroten, dus ook in het bestuur. Welkom Marlies! 

  Het kunstgrasveld komt!  …….. echter 1 seizoen verlaat door de Corona situatie, uiteraard begrijpelijk . De exacte veldindeling wordt nog uitgewerkt, maar aan het einde van dit seizoen zullen de werkzaamheden aanvangen. 

  Ik geef de pen door aan Cock Kraaijeveld bestuurslid technische zaken en hopelijk tot snel weer op het veld of langs de lijnen…..