• Koop nu je loten voor het online Kerstrad!

 • Hallo Lindtenaren,

  Wat zitten we momenteel in een waardeloze periode, trainen mag, maar echte potjes voetballen zit er momenteel niet in. Kantine is dicht dus een patatje, potje kaarten, de prestaties van het eerste bespreken inclusief hoe de wereld ervoor staat, onder het genot van een koele versnapering kan ook niet!

  Maar wat kan wel?
  Een bezoek van Sinterklaas! Fijn dat U vorige week zaterdag uw eigen Thuis-werk-kamer heeft ingeruild voor de vv Groote Lindt Thuis-Werk-Bestuurs-Kamer. Dank voor uw bezoek Sint en Piet, van wat ik ervan heb gehoord en op foto’s heb gezien, keurig door en met de organisatie geregeld.

  Wat kan nog meer?
  Een digitaal Kerstrad! Hoe dan!?
  Afgelopen weekend hebben we hier eens over gebrainstormd, wat bij andere verenigingen kan, kan zeker ook bij De Lindt! Hoe gaan we het doen? Eigenlijk heel simpel, koop een of meerdere lotnummers en volg het Kerstrad via een livestream.

  Waar doen we het voor?
  Voor een gezellig digitaal moment. Elkaar weer eens (online) zien, want ik hoop oprecht dat we elkaar snel weer in het echt op de vereniging gaan zien.
  En natuurlijk voor al die prachtige prijzen! We gaan ze hier niet opnoemen, want jullie kennen de geweldige prijzen nog wel van eerdere Radmomenten in de kantine.

  Nog een tip: nodig volgens de COVID-19 regels wat vrienden thuis uit en heb een gezellige zaterdag avond, ook tijdens dit digitale Kerstrad zal er net als in het “echt” regelmatig een kleine pauze zijn, zodat jullie, maar ook wij een slokje kunnen drinken en een hapje kunnen eten.

  Hoe verder……

 • Stap 1: loten kopen 
  Via onderstaande link worden de nummers 1 t/m 120 verkocht. Ieder nummer kost je €20,00.

  We zullen 20 ronden draaien, voor €1,00 per ronde heb je 1 nummer en zal er per ronde 4x aan het rad worden gedraaid. Ik ben niet goed in kansberekeningen, maar gezien de moeite die ik had met het opschrijven van de vorige zin heb je voor €20 heel veel kans! Duidelijk meer als bij de Staatsloterij. Uiteraard wordt de kans op een prijs nog groter wanneer je meerdere nummers koopt!!!!

  • Klik HIER om lotnummers te kopen.

  Natuurlijk doen we ook net als bij het “echte” rad weer een kinderronde. Voor €2,50 koop je 3 nummers.

  • Klik HIER om nummers voor de kinderronde te kopen!

  Stap 2: betaling
  Wanneer je 1 of meerdere lotnummers gekocht hebt, hebben wij je gegevens (privacy is gewaarborgd). We sturen je een betaalverzoek. Als je lid bent, kunnen we het geld ook innen via een doorlopende machtiging. Zodra de betaling gedaan is, zijn de nummers van jou!

  Stap 3: Uitnodiging
  We sturen je een uitnodiging of link per email zodat je het Kerstrad live kunt volgen.

  Stap 4: Het digitale Kerstrad
  Via Teams, Zoom, Houseparty You-tube of iets dergelijks zullen we dan het Kerstrad gaan streamen.

  Wanneer? Zaterdag 19 december vanaf 18:00 uur.

  Informeer de kids alvast dat ze rond 18:30 uur even achter de play-station of spelcomputer vandaan komen en opletten of hun nummer wordt gedraaid in de kinderronde!

  Stap 5: De gewonnen prijzen ophalen
  Deze zijn COVID-19 proof op te halen op ons complex, op trainingsavonden maandag 21 december en dinsdag 22 december tussen 18:00 en 20:00 uur.

  Langer houdbare prijzen, ik denk aan die mooie flessen sterke drank (van 1 liter) kan je natuurlijk ook gelijk met je oliebollen ophalen, over deze actie volgt binnenkort meer!

  Together we make it happen!
  Stay safe!
  We zien elkaar (digitaal).

  Jan Jonas