• Groote Lindt wederom met lege handen in uitwedstrijd

• Ook in de tweede uitwedstrijd, op het kunstgras van SSS in Klaaswaal, is het Groote Lindt niet gelukt de punten mee naar Zwijndrecht te nemen. Onder goede voetbal omstandigheden begonnen beide ploegen voortvarend en het zat de Lindt niet mee toen in de 5e minuut de paal geraakt werd. Nog geen 10 minuten later kreeg SSS een strafschop, maar het was Raymond Klootwijk die met een knappe redding een achterstand voorkwam. In de daarop volgende fase waren beide ploegen redelijk aan elkaar gewaagd, maar was het SSS dat beter combineerde, meer energie in de wedstrijd legde en uiteindelijk ook de beste kansen kreeg. Dit resulteerde in de 25e minuut tot de 1-0 via een mooi schot dat in de kruising verdween. Met deze stand werd de rust ingegaan en de volgers van Groote Lindt hoopten dat de ploeg in de tweede helft de bakens zou verzetten. Die intentie was er zeker maar toen Rick Schenk al vroeg in de tweede helft door een tweede gele kaart werd weggestuurd en kort daarop de 2-0 op het scorebord kwam, was de wedstrijd wel gespeeld. De ploeg uit Zwijndrecht probeerde het zeker en ging achter 1:1 spelen. Met de goed ingevallen Kevin Zimmerman kwam er meer energie in het team en dit leidde tot een aantal kansjes. In de 80e minuut was het een klein wonder dat de bal er, na diverse pogingen op de doellijn, niet in ging en de 'aansluittreffer' dus uitbleef. Dat het  goed voetballende SSS in de laatste minuten nog twee keer kon scoren was alleen goed voor de statistieken. De Lindt zal zich deze week – opnieuw – moeten herpakken omdat aanstaande zaterdag de ‘Drechtsteden Derby’ op sportpark Bakestein tegen DFC op het programma staat. Met 3 uit 3 zal de Lindt de punten in huis moeten houden om in het linker rijtje aan te sluiten.