• Groote Lindt verslikt zich in YVV De Zwervers

• De voetbalzaterdag begon zo goed voor Groote Lindt. Ondanks de veelvuldige regenval was het hoofdveld op sportpark Bakestein prima bespeelbaar en kon er dan ook worden afgetrapt in de thuiswedstrijd tegen IJVV De Zwervers. Groote Lindt begin prima aan de wedstrijd en het was topscorer Michael Slingerland die binnen 15 minuten de 1-0 op het scorebord wist te zetten. Geen vuiltje aan de lucht zo dachten alle aanwezig Lindtenaren. Zij hadden echter buiten de bezoekers uit Rotterdam-Zuid gerekend die zich niet zomaar naar een nederlaag lieten spelen. YVV De Zwervers kwamen beter in de wedstrijd en gingen op alle posities de strijd om de bal aan. Kort na elkaar lag de bal dan ook in het Zwijndrechtse doel. De 1-1 vanuit een korte combinatie in het strafschopgebied waarna de Rotterdamse aanvaller vrij kan inkoppen. Nog voor rust komt de stand op 1-2 waarbij de Lindtse keeper zich volledig vergist en De Zwervers dus helpt aan de voorsprong in de wedstrijd.Net als in de voorgaande wedstrijden kijkt Groote Lindt dus tegen een achterstand aan bij de aftap voor de tweede helft. Ook nu krijgt Groote Lindt de deksel op de neus voor het vol op de aanval spelen. Het lukt de Zwijndrechtse aanvallers niet om een aanval met een doelpunt te bekronen. De Rotterdamse gasten weten echter wel het net te vinden vanuit een snelle omschakeling: 1-3. Met nog 10 minuten te spelen weet Tom van Oorschot de aansluitingstreffer te maken: 2-3. Evenals voorgaande wedstrijden gaat het nu ook in de slotminuten goed mis voor Groote Lindt. Niet de zo gewenste gelijkmaker valt in het doel maar de beslissende 2-4 en 2-5 door een Rotterdamse aanvaller. Staf en spelers zullen de komende dagen eens goed in de spiegel moeten kijken om de start van dit seizoen nog enige glans te geven. Met 7 wedstrijden gespeeld en 9 competitiepunten vinden we Groote Lindt terug op een teleurstellende 8e plaats op de ranglijst. Gelukkig staat voor Groot Lindt direct weer een thuiswedstrijd op het competitieprogramma, Dilettant,waarin snel kan worden afgerekend met de thuisnederlaag van afgelopen zaterdag.