• Groote Lindt geeft het weg in de 1e helft in Streefkerk.

• Op een ijskoud sportpark in Streefkerk was het plaatselijke elftal wat vanaf de aftrap direct vol voor de winst ging. Groote Lindt probeerde op het kunstgras onder de druk uit te voetballen. Er was in de 12e minuut echter wel een keepersfout voor nodig om een Streefkerk aan een voorsprong te helpen 1-0. Direct daarna profiteerde Streefkerk wederom van een misverstand in de Zwijndrechte defensie 0-2. Groote Lindt probeerde zich te herpakken met als gevolg veel balbezit echter zonder kansen voor de Streefkerkse goal. Vanuit een wederom zeer scherpe counter wist Streefkerk, vlak voor rust, vanaf links de bal voor te geven waarna de spits éénvoudig de bal in het net kon schieten 0-3.

Ook na rust wist Groote Lindt niet direct de juiste vorm te vinden en maakte een fel Streefkerk wederom vanuit de omschakeling de 4-0. Na een prima aanval wist Jeffrey Burghouwt met het hoofd de 4-1 te maken. Als gevolg van een aantal wissels in het elftal van De Lindt kantelde de wedstrijd wat meer naar de Zwijndrechtse kant. Resultaat was een strafschop in de 64e minuut. De te gemakkelijk ingeschoten bal werd door de Streefkerkse keeper gekeerd. Opgeven wilde Groote Lindt niet en begon een slotoffensief met veel strijd en teamgeest. Uiteindelijk wist Marcel van Berkel, naar voren geschoven als extra aanvaller, de 4-2 te maken. In de resterende speeltijd was er echte wedstrijd maar wisten geen van beide elftallen nog een doelpunt te maken waarbij Streefkerk nog wel een bal op de paal zag belanden. Concluderend een terechte overwinning voor Streefkerk dat in de 1e helft door Groote Lindt werd geholpen. Een Groote Lindt dat in de 2e helft meer tegenstand kon bieden maar in de 1e helft al te veel had weggeven om nog een overwinning  te claimen.

Volgende weekend geen competitieprogramma waarna op de 17 februari thuis IFC wordt ontvangen, aanvang 14.30 uur. In de VoetbalRijnmond cup is Groot Lindt door een overwinning op Overmaas door naar de 3e ronde. Resultaat van de loting is een uitwedstrijd op het Noordpark tegen VVGZ. De wedstrijd wordt gespeeld op dinsdagavond 20 Maart 2018, aanvang 20.00 uur.